Alt du kan Sushi i Japan

Ligesom durante anekdote udviklede “nigiri” sushi sig fra durante populær gadefoder, hvor ris og fisk blev presset sammen i en bambuskasse.
Image result for maki sushi
Priserne varierer endnu mere. I dag kan du nemt betale 30.000 € for en 3-stjernet Michelin-oplevelse til 20 stykker sushi på den berømte Sukiyabashi Jiro i Tokyo Ginza Place (fremhævet i filmen “Jiro Desires of Sushi”) eller få små boksede sushi til durante bekvemmelighed butik for ¥ 250. I den billige ende er der ¥ 100 pr. Plade “kaitenzushis” eller “operating sushi.” Prisen afspejler imidlertid ikke nødvendigvis smagen, fordi sushi for det meste handler om risen – og ris er ikke dyrt. Prisen har tendens til at korrelere mediterranean ferskheden af ​​fisken, såvel som dens betjeningsstørrelse. Uanset hvad, er du sikker på at finde et sushi spisested, der passer til din extravagant (og dit budget).

Bedroom grønne te og bedroom friske ingefær tjener som gane rensemidler. Så tag durante consume og durante quote mellem din dejlige sushi. Jeg siger, at denne ginger-tea mix er bedre end den franske modstykke af ost og vin. Min franske ven er enig. Det er lige så acceptabelt at spise sushi med spisepinde og med fingrene. Hvis du ikke er fortrolig mediterranean den tidligere, behøver du ikke at genere get selv.

Når du dyper sushi i sojasovs, skal du sørge for at dyppe sugar, og ikke risen. Tilføjelse af sojasovs til ris i Japan er støtende, isækiminas hvis det er specielt behandlet sushi ris. Rejs smart: Få den rigtige japanske oplevelse uden at bryde noise tegnebog!

Der er seks forskellige typer sushi. Selvom, afhængigt af hvor du bor, den mest almindelige form vil være en Maki rulle, hvor tang vil blive brugt til at pakke ris og resten af ​​påfyldningen ved hjælp af sodium, sukker og eddike efter smag. Smagen, tekstur og størrelse på rullerne vil afhænge af, hvordan p er lavet, delaware afgørende sushi ingredienser, og hvordan det har været krydret.

Bedroom anden mest almindelige variety for sushi person du, nåkiminas du bestiller maki sushi levering er Nigiri: fisken, rejer eller andet kød, der simpelthen trykkes på en høt sushi ris. Som durante nybegynder bøkiminas du nok holde quickly ved ruller og Nigiri-højer af ris, disse er delaware mest populære ordrer taget til sushi, især i bedroom vestlige verden.

En traditionel visning af sushi er, at det er durante rulle af ris, der er fyldt med rå fisk. Selvom sushi kan være noget køn, er durante Tuna Maki-rulle altid et første valg bådelaware med begyndere såvel som indfødte japanske og malaysiske. Durante Tuna Maki rulle vil indeholde durante pakning af tang tilsat ris og rå tun. Variationer på rullen kan omfatte røget tun, avocado eller agurk.

Hvis du er på udkig efter durante sushi skåm, der ikke er overvældende, så er laks et godt valg. Laks er en fisk, der normalt spises rå, så tekstur og smag af fisken på en seng af ris vil ikke være for meget selv for durante nybegynder.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>