Skönhetskliniken

Vi är en skönhetsklinik i centrala Göteborg som ligger på Södra Hamngatan 59. Vi är en klinik som behandlar det mesta inom skönhet och estetik. Hos oss arbetar legitimerade behandlare som behandlar vårt utbud med botox, fillers och behandling av microtoxin och body sculpting. Vår legitimerade personal utmärker sig för deras expertis och moderna perspektiv på behandlingar inom skönhet.
Vår klinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom områdena fillers Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och övriga Sverige.
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och din behandling som du gör hos oss. Vi vill bli ett toppval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg med fokus på skönhet och body sculpting.Is A Microblading Artist Career Right For You? | Microblading Training

Filler Göteborg
Det finns en mängd olika skönhetskliniker inom Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, men som inte är certifierade. Hos oss får du erfaren och legitimerad personal som behandlar ditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg.
Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
Vår skönhetsklinik har alltid en vision och mål att våra erfarna behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom en rad olika områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.
Botox Göteborg pris
Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox är det olika priser.
Exempelvis om du vill behandla botox kråksparkar, botox ögon eller botox gummy smile för att nämna några utav områdena som du kan behandla https://www.gotaklinik.se/.
Fullständigt pris ges under din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöver ha behandling med botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken botox behandling som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.
Botox procedur
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Därefter har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att ta dig igenom steg för steg, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort botox tidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling.
Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.
Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som kan förbättra hälsan och kroppens funktioner. Botox är bra mot huvudvärk och migrän och för att vårda överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Leave a Reply

Your email address will not be published.