SUP – Vad är det?

SUP är en sportsom har blivit mycket uppmärksammadi Europa och särskilt i Sverige. StandUpPaddleboardfungerar som så att en person står på en paddelbräda och har en paddel som färdmedel.Stand Up Paddle Board Rental - Agios Georgios by Crazy Sports

Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du bruka din paddelbräda i alla olika typer av vatten. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din paddleboard, beroende på vilkenvattentyp som du har din StandUpPaddleboard i.

SUP Paddleboard

När du ska utöva SUP är det viktigt att välja enbrapaddle board. Det gör stor skillnad i användandet avSUP om du har valt enpaddleboard som passar perfekt för din SUP aktivitet.Paddleboardär tillgängliga i två olika varianter. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddelbräda är skapad för högre hastighetskompetens, är glidanpassad och är ett bra alternativ om du intevillpumpa upp din SUP varje gång och vill ut i vattnet snabbare.Den stora fördelen med en uppblåsbarpaddelbräda är att den är enkel att förvara och att den är lätt att ta med och testapå nya SUP möjligheter dit du reser stand up paddle.

SUP Yoga

Inom SUP kan du göra det mesta och med den anpassningsbarapaddelbrädanär möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla.Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd påpaddelbräda.Träningsformen SUP Yoga är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.

PaddleStockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms skärgårdar har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddle Stockholm runt.SUP är en aktivitet som passar både unga och gamla och som skapat en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är strålande Stockholms väder.Beroende på vilken typ av vatten du än väljer ärPaddleboard något som passar föralla.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>